Sylvanian Families

Kalandozz Sylvanian faluban, ahol mindig vidámság és béke fogad! Gyönyörködj a vörös tetős kis házakban és ismerd meg barátságos lakóit a nyuszi családot, a mókus családot, a sündisznó családot, a városi egér családot és a csíkos cica családot, akik egytől egyig a barátaid szeretnének lenni!

Sylvanian Families játszóasztal -
Utolsó tételek a raktáron
Sylvanian Families

Sylvanian Families játszóasztal

4905040989413
49 900 Ft
Az egész Sylvanian Families városodat felépítheted erre az aranyos asztalkára! Sylvanian Families játszóasztal fából készült kivitelben, kb. 64 x 46 x 64 cm-es méretben!
Lány ruha szett - rózsaszín és lila - Sylvanian Families - Lány ruha szett - rózsaszín és lila - Sylvanian Families -  2
Utolsó tételek a raktáron
4 200 Ft
Varázsolj Sylvanian figuráidból igazi kis hölgyeket ezzel a gyönyörű szettel! Sylvanian Families Lány ruha szett rózsaszín és lila színben, fehér sállal az Epoch-tól! A készlet a figurákat nem tartalmazza!
Bébi fürdető szett - Sylvanian Families - Bébi fürdető szett - Sylvanian Families -  2
Utolsó tételek a raktáron
Sylvanian Families

Bébi fürdető szett - Sylvanian Families

5054131050927
6 500 Ft
A maci családnál elérkezett az esti fürdetés ideje, amit a maci bébi nagyon szeret! Szeretnél te is részt venni benne? Akkor szerezd meg gyorsan ezt a fantasztikus készletet! Bébi fürdető szett Anya macival, maci bébivel, fürdőkáddal, kosárral, fürdőszobai polccal és sok-sok kiegészítővel!
Termék hozzáadva az öszehasonlításhoz