Bogyó és Babóca

Bartos Erika meséje lenyűgöző világot teremt az ovis gyerekek számára. Méltán népszerű Bogyó a csigafiú és Babóca a katicalány története, mely megannyi mese, könyv, játékfigura, jelmezek, táskák, társasjátékok formájában köszön vissza ránk. Válogasson a legkisebbek számára kedvenc mesefigurát.

Bogyó és Babóca Böngésző játék
Utolsó tételek a raktáron
Bogyó és Babóca

Bogyó és Babóca Böngésző játék

5997925713427
4 399 Ft
A Bogyó és Babóca sorozatra épülő böngészőjáték 3-8 éveseknek, főként óvodás korosztálynak szól! A játék során 5 jelenetet alaposan megfigyelve kell a kisgyermeknek kiválasztani, hogy az egyes képkockák melyik jelenethez tartoznak! A böngészőfeladat játékosan fejleszti a kis óvodás felismerő, párosító, megfigyelő képességeit! Emellett a kártyák...
Bogyó és Babóca puzzle - 3 játék
Utolsó tételek a raktáron
Puzzle-k

Bogyó és Babóca puzzle - 3 játék

5997925713212
4 199 Ft
Baltazár, Vendel, Gömbi és a többi kedves figura köszönti vidáman a kis játékosokat! Bogyó és Babóca színes mesevilága elevenedik meg a képeken!
Bogyó és Babóca - 12 és 20 db-os puzzle -
Utolsó tételek a raktáron
3 599 Ft
Itt a nyár! Bogyó, Babóca, Pihe és Vendel fördeni mentek a tóra! A Szivárványhal elviszi a kis barátokat a szigetre, ahol kagylókat és csigaházakat gyűjthetnek! Szegény Babóca túl sokat pancsolt és megfázott! Bár az ágyban kell maradnia, de sebaj, Bogyó mesét olvas neki, így repül az idő! Rakd ki a történetet ábrázoló két képet a 12 és 20 puzzle darabból!
Bogyó és Babóca puzzle- 64 db -
Utolsó tételek a raktáron
Puzzle-k

Bogyó és Babóca puzzle- 64 db

5997925713168
3 699 Ft
Startra kész a léghajó. Beszállás! A kis barátok elhatározták, hogy meglátogatják a Százlábút. Bár Sün Soma felajánlotta a kocsiját, ők mégis inkább az izgalmas légi út mellett döntöttek. Ha kirakod a Puzzle-t, kiderül, kik utaznak együtt.
Képkereső - Bogyó és Babóca -
Utolsó tételek a raktáron
Magyar termékek

Képkereső - Bogyó és Babóca

5997925713045
5 299 Ft
Látogassuk meg Bogyót, Babócát és kis barátaikat az erdőben. Csiga Csaba a polippal játszik, Babócáék vidáman zenélnek, míg Baltazárék egy léghajóval indulnak kalandos kirándulásra.
Úton az oviba - Bogyó és Babóca -
Utolsó tételek a raktáron
Magyar termékek

Úton az oviba - Bogyó és Babóca

5997925713038
9 199 Ft
Ki jut el hamarabb az oviba, ahol már várja Dongó óvónéni és Pettyes Futrinka néni a dadus? Hosszú az út az erdőn át és sok játékot, szórakozást rejt. Levághatsz ugyan egy kanyart, ha lecsúszol a szivárványcsúszdán, de ez mit sem ér, ha vissza kell vinned Vendelnek a lufiját!
Termék hozzáadva az öszehasonlításhoz

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben