Felnőtt Jelmezek

Farsangozni nem csak a kicsik szeretnek, és milyen vidám tud lenni egy beöltözős jelmezes buli a barátokkal vagy akár a munkahelyen. Rengeteg felnőtt méretű, és felnőtteknek szóló férfi és női jelmezt kínálunk a Widmann és a Rubies kollekciójából

Harry Potter pulóver - felnőtt M méret - Rubies Harry Potter pulóver - felnőtt M méret - Rubies 2
Utolsó tételek a raktáron
17 999 Ft
A farsangi buli legszebb varázslótanonca lehetsz ebben a pulóverben, melyről természetesen a Griffeldél logó sem hiányozhat! Harry Potter pulóver Griffendél logóval, kiváló minőségben a Rubies-tól - felnőtt M méretben! A megfelelő méret megtalálásához szükséges mérettáblázat megtalálható a képek között!
Harry Potter pulóver - felnőtt S méret - Rubies Harry Potter pulóver - felnőtt S méret - Rubies 2
Utolsó tételek a raktáron
17 999 Ft
A farsangi buli legszebb varázslótanonca lehetsz ebben a pulóverben, melyről természetesen a Griffeldél logó sem hiányozhat! Harry Potter pulóver Griffendél logóval, kiváló minőségben a Rubies-tól - felnőtt S méretben! A megfelelő méret megtalálásához szükséges mérettáblázat megtalálható a képek között!
Harry Potter köpeny - felnőtt XL méret - Rubies Harry Potter köpeny - felnőtt XL méret - Rubies 2
Utolsó tételek a raktáron
35 999 Ft
Ez a Harry Potter köpeny igazi klasszikus, amit mindenki imádni fog a farsangi buliban! Harry Potter köpeny kapoccsal, kiváló minőségben a Rubies-tól - felnőtt XL méretben! A készlet inget, nyakkendőt, varázspálcát, nadrágot és cipőt nem tartalmaz! A megfelelő méret megtalálásához szükséges mérettáblázat megtalálható a képek között!
Horror bohóc maszk - felnőtt
Utolsó tételek a raktáron
Maszkok, álarcok

Horror bohóc maszk - felnőtt

886390272179
8 999 Ft
Ez a maszk nem csak titokban tartja a kilétedet, hanem rettegésben is tart majd mindenkit! Itt az idő, hogy magadra öltsd! Horror bohóc maszk felnőtt méretben, részletgazdag kidolgozással, latexből készítve!
Vigyorgó szörny maszk - felnőtt
Készleten
Maszkok, álarcok

Vigyorgó szörny maszk - felnőtt

842445118755
3 500 Ft
Mintha egy Alien-filmbe csöppentél volna, olyan félelmetes ez a maszk, melyet magadra ölthetsz idén halloween-kor! Vigyorgó szörny maszk felnőtt méretben, ezüstös színben!
Gyöngyházfényű Cowboy kalap - Többféle - Gyöngyházfényű Cowboy kalap - Többféle -  2
Utolsó tételek a raktáron
Kellékek, kiegészítők

Gyöngyházfényű Cowboy kalap - Többféle

5413247090966
1 499 Ft
Úgy érzed, hogy nem hagy nyugodni a véred, és egy újabb kalandos buli elé nézel, amit akár egy vadnyugati bandita is megirigyelne? Akkor semmikép se hagyd otthon ezt a partikalapot! Hisz egy igazi Cowboy-ról sosem hiányozhat a fejfedő!
Termék hozzáadva az öszehasonlításhoz

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben