Littlest PetShop

Az icurka-picurka kis barátok már megérkeztek a Galaxy Játékáruházba! Gyorsan siess hát, hisz csak rád várnak, hogy hazavidd őket! Itt mindenféle kis állatfigurát megtalálhatsz, a lehető legaranyosabb kidolgozással és mindenféle felszereléssel, házikóval együtt! Találd meg hát Te is a hozzád illő Littlest Pet Shop barátot!

Littlest Pet Shop Lumi Color Puzzle - 2 x 50 db-os puzzle - Trefl 16502 Littlest Pet Shop Lumi Color Puzzle - 2 x 50 db-os puzzle - Trefl 16502 2
Utolsó tételek a raktáron
2 390 Ft
A mindig vidám és kedves Littlest Pet Shop kedvencek kirakózni várnak! Nem sima puzzle-t rejt a készlet, az 50 darabos kirakóból egyből kettő is van, és a Lumi Color elnevezés sem csak dísz! A napfényben és odabenn a kontúros elemeik színt váltanak! Littlest Pet Shop Lumi Color Puzzle 2 x 50 db-os csomagban a Trefl-től!
Littlest Pet Shop - kétoldalú 30 db-os maxi puzzle - Trefl 14409 Littlest Pet Shop - kétoldalú 30 db-os maxi puzzle - Trefl 14409 2
Utolsó tételek a raktáron
2 490 Ft
Sokszínű és kedves Littlest Pet Shop társaság vár téged kirakózni! A 30 db-os maxi puzzle nem lesz nehéz feladat, és ha a képet megfordítod, még egy új játékba is kezdhetsz! Színezd ki a puzzle elemek hátulját és rakd ki a második képet is!
Termék hozzáadva az öszehasonlításhoz

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben