Transformer robotok

Optimus fővezér, vagy éppen Megatron?! szuper autókká alakuló Autobotok és Álcák kaphatóak ebben a kategóriában - a Galaxy Játékáruház elhozta nektek a legsikeresebb harci robotokat a galaxyis legtávolabbi zugaiból - Tekerd forgasd és küzdj meg az ellenséggel bármelyik oldalon is állsz...

- - 2
 • -10%
Utolsó tételek a raktáron
Time left
12 060 Ft 13 400 Ft
Használd ki az Energon erejét a Transformers: Legacy Deluxe Prime Universe Arcee robotjátékkal! Ne hagyd, hogy a mérete megtévesszen. Arcee szívós, hűséges, és mindig szellemes. 20 lépésből alakítható át robotból motorkerékpárrá.
Arcee figura - Transformers R.E.D. - Hasbro - Arcee figura - Transformers R.E.D. - Hasbro - 2
 • -10%
Utolsó tételek a raktáron
Time left
Transformer robotok

Arcee figura - Transformers R.E.D. - Hasbro

Hasbro
5010993769582
12 599 Ft 13 999 Ft
Transformers R.E.D. vagyis Robot Enhanced Design figuráinál az ikonkus karakterek robot formájára összpontosítottak. Ezek a figurák nem át alakíthatóak viszont azáltal, hogy kihagyták az átalakíthatóságot sokkal részletgazdagabb és pózolhatóbb figurákat kapunk, mint amilyen ez az Arcee figura. 
Optimus Primal figura - Transformers R.E.D. - Hasbro - Optimus Primal figura - Transformers R.E.D. - Hasbro - 2
 • -10%
Utolsó tételek a raktáron
Time left
Transformer robotok

Optimus Primal figura - Transformers R.E.D. - Hasbro

Hasbro
5010993789023
12 599 Ft 13 999 Ft
Transformers R.E.D. vagyis Robot Enhanced Design figuráinál az ikonkus karakterek robot formájára összpontosítottak. Ezek a figurák nem át alakíthatóak viszont azáltal, hogy kihagyták az átalakíthatóságot sokkal részletgazdagabb és pózolhatóbb figurákat kapunk, mint amilyen ez a vad megjelenésű Optimus Primal figura.
Reformatting Megatron figura - Transformers R.E.D. - Hasbro - Reformatting Megatron figura - Transformers R.E.D. - Hasbro - 2
 • -10%
Utolsó tételek a raktáron
Time left
Transformer robotok

Reformatting Megatron figura - Transformers R.E.D. - Hasbro

Hasbro
5010993789016
12 599 Ft 13 999 Ft
Transformers R.E.D. vagyis Robot Enhanced Design figuráinál az ikonkus karakterek robot formájára összpontosítottak. Ezek a figurák nem át alakíthatóak viszont azáltal, hogy kihagyták az átalakíthatóságot sokkal részletgazdagabb és pózolhatóbb figurákat kapunk, mint amilyen ez a különleges megjelenésű  Reformatting Megatron figura.
1977 Chevy Camaro Bumblebee autómodell - Transformers - Jada Toys 1977 Chevy Camaro Bumblebee autómodell - Transformers - Jada Toys 2
Utolsó tételek a raktáron
Bumblebee másik formája ezúttal egy 1977-es Chevy Camaro, melyet a Jada Toys hozott el a számodra! A gyönyörű modell szinte teljes egészében fémből készült, 1:24 méretaránnyal, az ajtajai, a motorházteteje, valamint a csomagtartója nyitható! Jár hozzá egy fémből készült, gyűjthető Transformers érme, sőt, magát a robotot is láthatod az autó alján!
Megatron(Beast) - Transformers Kingdom War for Cybertron Tillogy - Megatron(Beast) - Transformers Kingdom War for Cybertron Tillogy - 2
Utolsó tételek a raktáron
Transformer robotok

Megatron(Beast) - Transformers Kingdom War for Cybertron Trilogy

Hasbro
5010993766970
26 999 Ft
Elérkeztünk a War for Cybertron Trilógia utolsó etapjához, üdvözlünk a Királyságban(Kingdom). A sorozathoz a legvadabb, legvagányabb transformereket válogatták össze! Olyan robotokat mint a T-Rex-é alakítható Megatron(Beast)!  
G1 Optimus Prime autómodell - Transformers - Jada Toys - G1 Optimus Prime autómodell - Transformers - Jada Toys - 2
 • -10%
Utolsó tételek a raktáron
Time left
13 139 Ft 14 599 Ft
Legyél Te, az, akit az Autobotok fővezére felkeres, hogy a segítségét kérje az Álcák elleni harcban. Hagyd, hogy beguruljon hozzád a rajzfilm hű külsővel megáldott, 1/24-es méretarányú, kék és piros lángnyelvekkel színekben pompáz csőrös kamion kicsinyített mása, a Jada Toys-tól, egyenesen a Transformers rajzfilm sorozatból.
copy of Optimus Prime figura - Transformers Bumblebee Cyberverse Adventures - Hasbro - copy of Optimus Prime figura - Transformers Bumblebee Cyberverse Adventures - Hasbro - 2
Utolsó tételek a raktáron
16 999 Ft
Jelentőség teljes Transformers-nek, jelentőségteljes figura dukál! Szerezd meg te is Shockwave közel 25 cm-es mását, a Hasbro-tól! Amit 10 lépésből átalakíthatsz robotból fegyverré! Ha harcra kerül a sor akkor add a kezébe az energon puskáját és aktiváld a páncélját! Nincs olyan autobot, ki le tudná győzni őt így!
Transformers Alt-Modes meglepetéscsomag Transformers Alt-Modes meglepetéscsomag 2
Készleten
Transformer robotok

Transformers Alt-Modes meglepetéscsomag

Hasbro
5010994946708
3 000 Ft
Menő, vicces és hatalmas fejű Transformers robotok várnak rád az Alt-Modes meglepetéscsomagokban! A figurák egy mozdulattal átalakíthatóak  Gyűjtsd össze mind a nyolcat! Transformers Alt-Modes meglepetéscsomag a Hasbro-tól!
Bumblebee Flip N Race távirányítós autó - Dickie Toys Bumblebee Flip N Race távirányítós autó - Dickie Toys 2
Utolsó tételek a raktáron
Távirányítós járművek

Bumblebee Flip N Race Távirányítós Autó - Transformers - Dickie Toys

Dickie Toys
4006333050282
29 490 Ft
Űrdongó itt van és aktívabb, mint eddig bármikor! A sárga Autobot őrült módjára száguldozik hatalmas kerekekkel felszerelt Flip N Race formájában! A négy óriáskerék segítségével akár egy helyben is megfordul, és akár át is pördülhet - autó- és robotforma - ha arra kap utasítást! A 2,4 GHz-es távirányítóval nem csak szabadon vezérelhető, de maga a...
Termék hozzáadva az öszehasonlításhoz

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben