Aqua beads

Megérkeztek a fantasztikus Aqua Beads gyöngyök, melyek azért különlegesek mert ha víz éri őket, egy óra elteltével megkötnek! Készíts a sok színes gyöngyből, 3D állatfigurákat, gyöngy képeket és egyéb hasznos dolgot!

Aqua Beads csillaggyöngy mini szett - kétféle Aqua Beads csillaggyöngy mini szett - kétféle 2
Utolsó tételek a raktáron
2 499 Ft
Csillaggyöngy figurákból sosem lehet elég ugye? Vidd haza ezt a szuper, Aqua Beads csillaggyöngy mini szettet, melyben bőven van utánpótlás a különleges gyöngyökből! A gyöngyök különlegessége, hogy azonnal elkezdenek kötni, miután rájuk spricceltünk vízzel. Találj ki egyedi és mókás ékszereket, tárgyakat, melyek akár ajándéknak is tökéletesek lesznek!...
 -  -  2
Utolsó tételek a raktáron
Aqua beads

Aqua Beads - Mega utántöltő készlet

5054131319130
13 599 Ft
Fogytán vannak az Aqua Beads gyöngyeid? Nem kell aggódnod, hogy véget kell vetned a kreatívkofásnak, hiszen ebben a mega utántöltő készletben összesen 3000 darab színes gyöngyöt találsz! A doboz ráadásul nem csak sima gyöngyöt, hanem csillag alakúakat is rejt! 
Csillaggyöngy utántöltő szett - Aqua Beads Csillaggyöngy utántöltő szett - Aqua Beads 2
Készleten
3 599 Ft
A csillaggyöngy figurákból sosem lehet elég! Csak szerezd be ezt a szuper készletet, melyben bőven van utánpótlás a különleges gyöngyökből! Aqua Beads Csillaggyöngy utántöltő szett 8 x 100 db gönggyel az Epoch-tól!
Termék hozzáadva az öszehasonlításhoz